Zombies

Apokalypsen är här, samhället har kollapsat, men du har överlevt. Nu befinner du dig i ett gammalt övergivet köpcenter och du ställs mot en arg och hungrig hord av zombies. Detta är scenariot i den hisnande sloten Zombies från spelutvecklaren NetEnt. Den här sloten är animerad men har en hel del obehagliga inslag, såsom blod och läskiga zombies som är ute efter dig. Detta spel är ingenting för den känslige spelaren. Zombies har ett klassiskt upplägg med fem hjul och tre rader. Det finns gott om riktigt bra vinstchanser och en hel del roliga bonusfunktioner. Här kommer du garanterat sitta på helspänn medan dina blodiga vinster rullar in på kontot. Men akta dig för det som gömmer sig bakom hörnet!

NetEnt är en av det absolut bästa speltillverkarna som finns på marknaden. Här har de återigen levererat en riktigt bra slot med hög utdelning. Det här spelet är något för dig som tycker om skräckfilmer och speciellt sådana med zombietema. Den här sloten har allt; goda chanser till vinst, spännande och läskiga inslag och snygg animerad grafik. Det är inte alltid man får allt i ett och samma spel men det får du här. Ett av de roligaste momenten i Zombies är när bonusrundan aktiveras. Då har du chansen att besegra några zombies genom att skjuta ihjäl dem och bli rik på kuppen. Det är ett aningen ovanligt sätt att tjäna pengar på men i det här spelet känns det helt rätt!

Vinstlinjer och insatser

I Zombies har du ett klassiskt upplägg med fem hjul och tre rader. Dessa bildar tillsammans 20 stycken vinstlinjer. Du kan satsa allt mellan 1 krona och upp till 2 000 kronor, vilket är ett bra och generöst spann. Myntvärdet går mellan 0,01 och 1. Spelet är fyllt av läskiga symboler som knyter an till zombietemat, du hittar bland annat en gasmask, en blodig motorsåg och ögonglober. Det här spelet har både en wild-symbol och en staplad wild-symbol, plus en funktion med slumpmässiga wilds. Zombies har en RTP på 97,2 %, vilket är ganska högt. Det känns kul att NetEnt verkligen har tänkt på allt i det här spelet när det kommer till vinster och bonusspel och att ge en spännande upplevelse.

Tema och grafik

Det är alltid tacksamt att göra ett spel baserat på zombies och apokalypsen. Utvecklaren NetEnt är mycket bra på att ta fram slots som har det mesta som en bra slot ska ha. Grafiken är animerad men det hindrar dig inte från att verkligen få känslan av att du är på flykt undan blodtörstande zombies. I bakgrunden till sloten har du alltid rulltrappan i det övergivna mörka och skumma köpcentret. Ljuden i spelet består av väsande zombieljud som är ganska skrämmande i sig, men då och då dyker det upp en mer hetsig musik, till exempel när du lyckas få in en vinst. I bonusspelet kommer zombiefigurerna till liv på riktigt och det är då du förstår hur mycket tid NetEnt har lagt ner på detta spel.

Bonusfunktioner i Zombies

Den här sloten är fullspäckad med olika bonusfunktioner. Här hittar du free spins, två olika wild-symboler, ett bonusspel och scatter-symboler. De två olika wild-symbolerna fungerar på så sätt att så fort du aktiverar slumpmässiga wilds dyker två zombies upp i bild, vilka blir skjutna i huvudet. Efter det dyker det upp en annan zombie som får en yxa i huvudet. De wild-symboler som du “vinner” är det antalet skott som skjuts. Det må låta lite makabert men det är trots allt ett zombietema. Wild-symbolen som är staplad dyker upp som en zombie på mittenhjulet och ser till att öka på dina vinstchanser ordentligt. I det här spelet aktiverar scatter-symbolen free spins-läget om den dyker upp på tre eller fler ställen.

Positivt med Zombies

Det som är mest positivt med Zombies är att den är full med spännande funktioner och roliga bonusspel. Grafiken är också väldigt bra gjord och ger spelaren en riktigt läskig och spännande spelstund där man verkligen sitter på helspänn hela tiden.

Negativt med Zombies

Något som kan uppfattas som negativt med den här sloten är att den är ganska våldsam och blodig, vilket inte passar alla.

Sammanfattning

NetEnt har verkligen slagit huvudet på spiken med den här uppfinningsrika och nytänkande sloten. Temat är perfekt och helt rätt i tiden då det haglar av postapokalyptiska filmer, TV-serier och TV- spel. Det är definitivt en skräckfylld upplevelse men så fort ditt konto fylls på med vinster glömmer du ganska fort bort att det hela är aningen läskigt. Det är meningen att du ska bli lite rädd och eftersom temat är skräck är det vad du kan förvänta dig. Detta är inget spel för känsliga personer som inte kan se blod eller våld. Den höga RTP-procenten på 97,2 gör detta till en riktigt givande slot. Så om du är ute efter en spännande upplevelse med bra utdelning gör du helt rätt i att testa Zombies!