South Park Slot

South Park Slot är den ultimata sloten för alla som älskar South Park! Denna fantastiskt roliga slot är baserad på den enormt populära komediserien med samma namn. Här får karaktärerna träffa Stan, Kyle, Eric (Cartman) och Kenny. Även spelare som gillar cool grafik, snygga illustrationer och lustiga ljudeffekter kommer att tycka om denna slot från NetEnt. Denna slot ser precis ut som miljön vi är vana att se karaktärerna i: tecknad och färgglad. Symbolerna av högre värde består av de olika karaktärerna Stan, Kyle, Cartman och Kenny. Bokstäverna J, Q, K och A utgör symbolerna av lägre värde. Bonussymbolerna består av en Cartman Wild-symbol, en vanlig wild-symbol, en röd symbol med texten “BONUS” samt en bonussymbol för varje karaktär.

Den svenska spelleverantören NetEnt är en av världens bästa tack vare deras innovativa och högkvalitativa spel. South Park Slot är ytterligare en häftig, snygg och underhållande slot från dem. Grafiken är utmärkt, men det är bonusfunktionerna som sticker ut ur mängden. Denna slot är fullmatad med roliga bonusspel och funktioner som garanterar ett kul och fartfyllt spel. De fyra olika karaktärerna erbjuder varsitt bonusspel som aktiveras om man får två röda bonussymboler och en bonussymbol med en av karaktärerna. Dessutom erbjuds tre minifunktioner som aktiveras slumpmässigt. Detta är beskrivet mer utförligt under “Bonusfunktioner” längre ned. South Park är en härlig slot som är perfekt för spelare som vill ha många underhållande bonusfunktioner. Denna slot-recension tar upp allt du behöver veta innan du börjar spela.

Vinstlinjer och insatser

South Park är en slot med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer. Återbetalningskvoten (RTP, return to player) är 96,7 procent. Innan du börjar spela måste du göra vissa inställningar. Insatsen varierar från 1 till 10 mynt per linje och ändras med +/-knapparna under “Bet”. Maximalt kan 250 mynt per omgång väljas. Myntstorleken varierar mellan 0,01 och 0,5 och ändras med knappen “Coin Value”. Detta innebär att den minsta insatsen är så lite som 0,25 och högsta insatsen är 125 per omgång. Klicka på “Max Bet”-knappen om du automatiskt vill ställa in den högsta insatsnivån. “Autoplay” sätter automatiskt igång hjulen flera gånger i rad utan avbrott. “Spin”-knappen klickar du på när du är redo att sätta igång spelet och börja spela.

Tema och grafik

South Park Slot är en härlig slot som baseras på den populära komediserien med samma namn av Trey Parker och Matt Stone. Designen, färgerna, ljudeffekterna och karaktärerna är samma som i serien och därför bör alla South Park-fans testa denna slot. Som alltid levererar NetEnt slots med enastående grafik och South Park Slot är inget undantag. Bakgrunden utgörs av en gata kantad med snöklädda träd och berg. Samtliga symboler är tecknade och färgglada utan att göra spelet för barnsligt. Symbolerna med lägre värde utgörs av J, Q, K och A i färgerna lila, blå, gul och orange. Temat är mycket välgjort med ett passande typsnitt. South Park är en otroligt snygg och välgjord slot som rekommenderas till alla som gillar grym grafik.

Bonusfunktioner

South Park Slot erbjuder en hel drös med roliga bonusfunktioner. South Park Bonus Games består av fyra olika spel – ett för varje South Park karaktär. För att aktivera denna funktion måste du få två röda bonussymboler på hjul 3 och 4 samt en bonussymbol med en av karaktärerna. Karaktären avgör vilket bonusspel som aktiveras. I Cartman Bonus Game kan du få myntvinster, en vinstmultiplikator, en varning eller game over. Kenny Bonus Game ger dig ett pris om du håller honom vid liv. Kyle Bonus Spins ger 10 Free spins med en slumpmässig vinstmultiplikator och chans till ytterligare vinster. Stan Bonus Spins ger Free spins med en sticky wild-symbol. Ytterligare vinstchanser ges tack vare minifunktionerna Terence And Phillip, Mr. Hankey och Cartman som aktiveras slumpmässigt och ger extra wild-symboler på hjulen.

Positivt

Det finns så mycket positivt att säga om South Park Slot. Temat är välgjort och kommer inte göra några South Park-fans besvikna. De många bonusfunktionerna i denna slot är otroliga underhållande. Fyra bonusspel och tre minifunktioner ger ett fartfyllt spel.

Negativt

Det är inte lätt att komma på något negativt om denna slot, men symbolerna med bokstäverna hade gärna kunnat bytas ut mot fler härliga South Park-symboler.

Sammanfattning

Om du gillar South Park och fantastiska bonusspel så är denna slot perfekt för dig. South Park Slot erbjuder det mesta en spelare kan önska sig. Här hittar du grym grafik, ett kul tema, välgjorda symboler, roliga ljudeffekter och framför allt ett stort antal grymma bonusfunktioner. Spelleverantören NetEnt har återigen levererat en fantastisk slot som passar många typer av spelare. Här erbjuds fyra olika bonusspel – ett för varje karaktär – med en blandning av free spins, vinstmultiplikatorer, myntvinster och sticky wild-symboler. Som om detta inte vore nog så erbjuds ytterligare tre minifunktioner som ger extra wild-symboler och därmed ökade vinstmöjligheter. Om du letar efter en komplett slot så bör du prova South Park Slot. Följ med på ett kul äventyr med Stan, Kyle, Cartman och Kenny!