Gold Factory Slot

Gold Factory Slot är en spelautomat från spelutvecklaren Microgaming som har ett unikt och roligt tema, guld. Guld har sedan urminnes tider varit symbolen för rikedomar och Gold Factory handlar om rikedomar och lyx i överflöd. I spelet kommer du att befinna dig i en guldfabrik där det gäller att vinna så mycket pengar du kan. Du kan inte tillverka äkta guld i spelet men det finns mycket pengar att hämta hem. Gold Factory är en välgjord, snygg och mycket underhållande spelautomat med två bonusspel och höga vinster med chans att vinna otroliga 619 000 mynt. Gold Factory är en videoslot med 5 hjul, 3 rader och hela 50 vinstlinjer. Många vinstlinjer ger betydligt bättre vinstchanser med högre insats.

Gold Factory Slot erbjuder två olika bonusspel som dessutom kan bli riktigt lukrativa. Den första är Boiler Room Bonus och den andra är Reaktorbonusen. Spelet har dessutom wilds, scatters och free spins bonus. Under free spins bonus får du ett slumpmässigt antal gratissnurr från 10 till hela 35 stycken. Dessutom tillkommer en x2 – multiplikator på alla vinster under free spins-omgången. Spelet erbjuder bra chanser till free spins, massor av spännande och roliga vinstchanser plus många timmar av förstklassig spelunderhållning. Gold Factory har en återbetalning till spelaren, RTP, på 96,54 %, vilket innebär att du kan vinna mycket om du vågar satsa pengar. Givetvis kan du spela Gold Factory i alla mobila enheter såsom surfplatta och mobil samt att den fungerar perfekt med både operativsystemen iOS och Android.

Vinstlinjer och insatser

Gold Factory Slot har en uppsättning med 5 hjul, 3 rader samt hela 50 justerbara vinstlinjer. Spelaren justerar sin insats genom att välja myntvärde där minsta värde du kan spela för är 0,01 och högsta värde är 0,10. Du ska sedan välja antal mynt per vinstlinje där minsta antal är 1 mynt och högsta antal är 20 mynt per vinstlinje. Din insats blir även mindre om du spelar på färre antal vinstlinjer. Det är upp till dig vilken insatsnivå du vill spela på. Spelautomaten har en väldigt stor jackpott på hela 2 500 gånger pengarna med totalt 61 900 mynt. Spelet har en hyfsad återbetalning till spelaren på 96,54 %. I spelet är bonussymbolen den högst värda symbolen och om du får 5 av dessa vinner du 1 000 mynt.

Tema och grafik

I alla tider har sökandet efter guld varit en stor del av vår historia och guld är temat Microgamings spelautomat Gold Factory. Spelet äger rum i en enorm guldfabrik och berättelsen om en tokig uppfinnare och hans assistent som åker med en undervattensfarkost till havets botten i jakt på en skatt. Spelets animationer, ljud och effekter är av högsta kvalitet och videosloten bjuder spelaren på medryckande musik. Atmosfären är äventyrlig och grafiken har spännande detaljer plus animationer. Detta är något som märks särskilt när fabriken kommer till liv med guld som far ur rännan för att landa i tåget nedanför. Temat genomsyrar hela spelet och givetvis även symbolerna som är färgstarka samt snyggt animerade. Symbolerna består bland annat av tåg lastade med guld, en guldfabrik, guldtackor, guldmynt och en undervattensfarkost.

Bonusfunktioner i sloten

Gold Factory Slot erbjuder spelaren flera bonusspel. Om du får minst tre bonusmynt på hjulen dyker ett bonusspel upp och du blir tagen till Boiler Room. Där väntar fyra vinstchanser och du får välja mellan olika guldcylindrar som innehåller antingen en vinstsumma eller polletter. Polletterna låser upp free spins eller reaktorbonusen. I reaktorbonusen ska spelaren undersöka delar av reaktorn för att hitta ett funktionsfel. När du hittar felet får du ett generöst bonuspris. I reaktorbonusen får du välja mellan 12 mekaniska ugnar. Spelaren får fortsätta välja ugnar för att avslöja gömda kontantpriser tills du får symbolen Malfunction och skickas tillbaka till basspelet. I free spins-läget får du ett slumpmässigt antal gratissnurr, från 10 free spins till hela 35 free spins samt att alla vinster fördubblas.

Vad som är bra med Gold Factory Slot

Gold Factory Slot erbjuder spännande och roliga bonusspel. Det finns ett härligt generöst free spins-läge med upp till hela 35 gratissnurr plus en multiplikator på gånger två. Spelautomaten har en stor jackpott på hela 61 900 mynt som du kan lägga vantarna på.

Vad som är mindre bra med Gold Factory Slot

Gold Factory Slot har inte någon progressiv jackpott. Alla funktioner kan vara förvirrande för nya spelare som inte är vana vid denna typ av slos.

Sammanfattning

Gold Factory slot är ett okomplicerat spel med spännande och roliga bonusrundor som dessutom kan bli väldigt lukrativa. Gold Factory är ett spel som alla spelare kan njuta av oavsett spelkassa då automaten har väldigt flexibla insatser. Minsta insats är så lite som 0,01 i myntvärde per rad och du kan satsa mellan 1 och 20 mynt per vinstlinje. Med 50 vinstlinjer är det ett plus med stor bredd när det det kommer till insatser. Gold Factory erbjuder hög spelunderhållning och är ett spel för alla spelare som gillar free spins som dessutom kommer tillsammans med multiplikator. Gold Factory kan spelas med stort nöje av alla spelare, nya som erfarna, och kan dessutom bli ett favoritspel för de som gillar höga vinster.